Cena |
zł112.43
zł187.37
|
Dostępność | W magazynie |
Nóż kuchenny Yarenh HTT-Series
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Szef kuchni nóż 8" /Накири nóż 6" /chleb nóż 8" /nóż sashimi 8" /nóż sashimi 10" /owocowy nóż 5" /Сантоку nóż 7" /Nóż do czyszczenia warzyw 3"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Uniwersalne noże są bardziej odpowiednie do stosowania w kuchni i dostosowują się do twoich potrzeb!
【Opis produktu】 Materiał ostrza: Janpanese 73 warstwy barok super nierdzewnej twardość ostrza: 60±2 HRC Materiał uchwytu: eleganckie drewniany uchwyt Dalbergia opakowanie : pudełko
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
【Środki ostrożności podczas korzystania z】 1.Proszę nie używać noża do cięcia kości, mięsa mrożonego i innych twardych przedmiotów. 2.Proszę zwrócić na niego szczególną uwagę przy czyszczeniu i obsłudze. 3.proszę, nie wkładaj nóż do zmywarki. 4.proszę, dokładnie opłukać i wytrzeć urządzenie i przechowywać w wentylowanym, негумидном miejscu. 5.Proszę zwrócić uwagę na ostrze przy użyciu lub czyszczeniu i przechowuj w miejscu, gdzie dzieci nie mogą do niej dotrzeć .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
【 FAQ 】 pytanie: to jedna krawędź lub podwójne ostrze ostrza?A: nasz nóż jest równy kąt 12-15 stopni z każdej strony (podwójne ostrze, używając twojej terminologii), więc jest idealny do zastosowania z lewej lub prawej strony.Odpowiedź: nasz nóż szefa kuchni naprawdę ma pełny smak, co daje dodatkową wytrzymałość, trwałość i kontrolę.Wszystkie nasze noże kuchenne mają pełna konstrukcja tang.Pytanie:to naprawdę adamaszek stal?A:materiał ostrza japoński super stalowej 73-warstwowa Damaszek importowany bezpośrednio od Japonii,poprzez wykorzystanie tani dojrzałego procesu, zapewnia klientów z najbardziej wysokiej jakości nożem kuchennym stali damasceńskiej w atrakcyjnej cenie, podczas gdy dawać im wyszukanego doświadczenie rozcięcie.A:nóż wykonany w naszej nowoczesnej fabryce w Янцзяне, Chiny.Materiał ostrza-japońska Суперсталь 73-warstwowej Damaszku, importowana bezpośrednio z Japonii.Jakość-to "żywa krew" naszej marki i firmy, i bardzo poważnie traktujemy tej odpowiedzialności, dlatego wspieramy nasz produkt z "dożywotnią gwarancją bez ryzyka". 100% satysfakcji lub zwrot pieniędzy, żadnych pytań".Oznacza to brak ryzyka dla naszych klientów.Każdy nóż jest starannie wykonana w ciągu 60-dniowego cyklu produkcyjnego naszych najbardziej wykwalifikowanych rzemieślników przy użyciu najbardziej rygorystycznych niemieckich SOP (standardowych procedur operacyjnych).Ponadto, każdy produkt jest w 100% sprawdzane pod kątem jakości przed tym, jak być przygotowany do wysyłki.Янцзян znany jako stolica produkcji noży i sztućców w Chinach i ma już setki lat.Wskazówka: Jeśli szukasz produktu wyłącznie produkcji japońskiej, spróbuj takie marki, jak Shun, Tojiro, Yoshihiro, Miyabi lub Global.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Tagi: nóż do cięcia kości, nóż, noże Накири, nóż ze stali damasceńskiej, nóż szefa kuchni, nóż kuchenny, nóż kuchenny, nóż do sera, aneks kuchenny naczynia, stal d2.
Typ Noża | Noże Szefa Kuchni |
nóż do sashimi | 8 cali i 10 cali |
Cechą | Запасенный |
marka | ЯРЕНХ |
Pochodzenie | CN(pochodzenie) |
Dowód | SGS |
nóż Накири | 6 cali |
chleb nóż | 8 cali |
Typ | Noże |
nóż do czyszczenia warzyw | 3,5 cala |
Materiał | Adamaszek Stal |
nóż szefa kuchni | 8 cali |
nóż Сантоку | 7 cali |
owocowy nóż | 5 cali |